Empowerment, Happiness, Self Development

Ystävällisyys

Ystävällisyys on erittäin tärkeä osa elää. Ystävällisyyttä voi harjoittaa monia mahdollisuuksia. Jälleen kerran, sinun on tehtävä valinta. Ystävällisyys on yksi energian korkeammista värähtelyistä. Se on myös energia, joka muuttuu. Ystävällisyys vaikuttaa sinuun ja se vaikuttaa toiseen. Ystävällisyys on myös energia, jota voidaan välittää. Paljon hienoja asioita tapahtuu, kun olet kiltti.

Ihmiset vastaavat myönteisesti. Se kirkastaa ihmisen päivää. Se nostaa ja rohkaisee. Joskus ystävällisyys voi aiheuttaa sellaisen vaikutuksen, että henkilö muistaa hetken loppuelämänsä ajan. Ehkä muistat myös. Kun olet kiltti, se saa ihmiset helposti. Sen avulla joku voi käydä läpi hankalan hetken ja tuntea itsensä tuomitsematta. Ystävällisyys ei ole jotain, joka voidaan välttämättä maksaa takaisin. Se ajaa joku eteenpäin jumittuneesta tilasta. Ystävällisyyttä voidaan siirtää eteenpäin. Kun joku on ystävällinen sinuun kohtaan, voit antaa sen eteenpäin. Voit jatkaa alkuperäistä säädöstä. Monet ihmiset ovat niin loukkaantuneita ja haavoittuneita, että tarvitsevat paljon ystävällisyyttä. He tarvitsevat lempeyttä. Voit olla henkilö, joka muuttaa heidän elämäänsä. Ei ole paljon olla kiltti. Hymy, lempeä ilme, kevyt kosketus käsivarteen, halaus kertoa heille, että ymmärrät etkä tuomitse heitä. Sanomalla, että se on kunnossa tai asiat paranevat, on kaikki mitä heidän on ehkä kuulla. Pieni lahja voi saada jonkun tuntemaan erityisen erityisen: kukat jollekin, joka ei odota heitä, tai kertoa jollekin, että hän on kaunis, kun hän ei tunne sitä eikä kukaan ole koskaan kertonut hänelle. Hän muistaa sinut.

On monia tapoja olla ystävällinen jonkun suhteen, yksinkertaisista tavoista erittäin suuriin ja suunnattuihin ystävällisyyden tekoihin. Yksi ystävällisyys voi vaikuttaa suuriin muutoksiin. Se voi luoda ketjureaktion, joka kasvaa isommaksi ja leviää laajemmaksi. Jos mietit tapoja olla kiltti, olen varma, että voit keksiä monia. Harjoittele satunnaisia ​​ystävällisyyttä. Kuka tahansa voi olla kiltti milloin tahansa. Se ei vie ylimääräistä henkilöä. Jos pysyt hetkessä ja reagoit todella tapahtuvaan, mahdollisuudet näyttävät olevan sinun ystävällinen. Muista, että et tiedä kuka voi tarkkailla tuota ystävällisyyttä. Et tiedä, miten joku muu voi vaikuttaa. Ajatus ystävällisyydestä saattaa levitä sinusta henkilölle, jolloin hän voi kantaa jotain suurempaa mukanaan. Et tiedä, saattaako tämä ystävällisyyslaki muuttaa häntä tai kannustaa häntä suurempiin korkeuksiin. Joten miksi et yritä satunnaista ystävällisyyttä? Uskon, että pidät siitä, miltä sinusta tuntuu, ja pidät tuloksista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *